Flensborg


Startside
Arrangementer
Kontaktoplysninger
Datoplan
Historik
Medlemmer
Bestyrelse
LOF
Promenadekoncert
Flensborg
English
Deutsch
Logo
90 Års Jubilæum

8.-9. maj 2009 - VOKALIAS og Con Amore på koncert-tur til Flensborg og Lyksborg

Koret og consortgruppen samt yderligere nogle få instrumentalister var på en to dages tur til Flensborg og den danske skole i Lyksborg.

Vi kørte i bus med Erling Uhre som vores hofchauffør. Ved grænsen besøgte vi først Calle i Kobbermølle inden vi fik den fineste rundvisnng på Kobbermøle Museum af ægteparret og ejerne Gisela og Bodo Daetz. Det var den bedste start på en pragtfuld tur. Efter 2 timer som føltes som en ½ time kørte vi mod Flensborg, men stoppede lige ved stranden for at spise vores medbragte madpakker. I Flensborg blev vi indkvarteret på Hotel Am Rathaus, der viste sig som et rigtig godt sted beliggende særdeles centralt lige ved Rote Strasse, som var den bedste start på en bytur. Derefter stod den på guidet byrundtur, som var særdeles vellykket - afsluttet med aftensmad på Hansens Brauerei ved havnen.

Vi kørte hurtigt efter ud til Glücksburg (Lyksborg) danske skole, hvor Kirsten Futtrup modtog os og viste rundt i deres jernalder"by" og fortalte om projektet. Derefter gjorde vi klar til koncert og hyggeaften med publikum. Det gik fint og var meget hyggeligt - vi fik varme hveder. Vel tilbage i Flensborg "gjorde" vi lige byen indtil vi skulle være retur på hotellet kl. 01.00.

Næste dag efter en god morgenmad var der afgang mod det danske bibliotek, hvor vi lavede en lille intim koncert for ganske få tilhørere samt personalet. Men det var god træning og særdeles hyggeligt. Efter koncerten var vi fri på egen hånd i byen indtil vi atter vendte næsen mod Grindsted, hvor vi var hjemme ved 17 tiden.

Alt i alt en virkelig god tur, hvor mange fik øjnene op for kvaliteten af den slags musikalsk samvær OG for at Flensborg er et besøg værd UDOVER inkøb af slik og drikkevarer.

Forhåbentlig lagde turen også grunden til en fortsættelse af sådanne aktiviteter.

Se billeder fra turen - klik.


Startside | Flensborg-billeder

 Copyright - SLM Conduct.
Hvis du får problemer eller har spørgsmål vedrørende dette websted, skal du kontakte [info@slmconduct.dk].
Sidst opdateret: 13. marts 2019.